Canto

Lectiile de canto sunt destinate tuturor celor care doresc sa isi insuseasca o tehnica vocala clara si sa invete sa cante. Vocea umana este considerata a fi cea mai complexa si cel mai frumos instrument muzical dintre toate. Toate celelalte instrumente, prin constructia lor, incearca sa imite cat mai apropiat vocea umana, care este prin excelenta instrumentul specific omului, cel mai apropiat de el si cel mai propriu.

Acum aveti posibilitatea sa invatati sa cantati (vocal) intr-un mediu organizat si beneficiind de cele mai moderne metode pedagogice. In plus, NextStar pune la dispozitia elevilor sai echipamente de ultima generatie (sonorizare, mixere, groovebox, etc.) ce au darul sa usureze si sa faca mult mai placuta parcurgerea acestui curs.

Cursul de Canto are patru niveluri (initiere, incepator, mediu si avansat) ce se parcurg succesiv, trecerea de la un nivel la altul facandu-se in urma unui examen.

Pentru elevii care parcurg nivelul mediu si cel avansat, NextStar organizeaza evenimente in care acestia vor putea arata ce au invatat alaturi de nume mari din industria muzicala din Romania.
Pentru acest curs nu este necesara o pregatire anterioara in domeniu.